Microsoft Dynamics C5

ØKONOMI-SYSTEMET SOM KAN OPTIMERE DIN VIRKSOMHED
Ønsker du, at din virksomhed skal være en vital og sund enhed, der også fremover kan reagere på udfordringer fra markedet og som kan vokse og holde sig foran konkurrenterne. I dagens hvirvelstrøm af teknologiske fremskridt bør du vælge et stærkt og pålideligt system til virksomhedens kerne – en base, der forbinder ansatte, kunder og partnere med aktuel information på tværs af hele organisationens netværk og derigennem skaber maksimal effektivitet.

Der er mange fordele ved at vĂŚlge et Microsoft Dynamics C5:
Integreret virksomhedsløsning: Microsoft Dynamics C5 er den integrerede virksomhedsløsning, du kan vokse med. Systemets omfattende funktionalitet og gennemprøvede teknologi kan støtte og forbedre alle opgaver og mül i virksomheden.

Bevist pülidelighed: Med over 70.000 vellykkede implementeringer i forskellige brancher og med et hav af tillÌgsløsninger, er succesen en realitet. Microsoft Dynamics C5 er et virksomhedssystem, du kan regne med.

Hurtigt og nemt at implementere: Microsoft Dynamics C5 kan være installeret og klart på ingen tid. Det er en enkel standardløsning, der er parat til brug lige fra start. Det enkle system sikrer dig hurtig implementering – inklusiv overgangstiden til træning af dine ansatte. Det grafiske brugerinterface følger Microsofts standarder: venligt og intuitivt, så brugeren nemt kan finde rundt i systemet. Microsoft Dynamics C5 findes både med den traditionelle gittermenu samt brugervenlig Microsoft Windows miljø.

Fleksibilitet: VÌlg den grundlÌggende standardløsning med alle funktioner og tilføj sü ekstra funktionalitet fra en bred vifte af Microsoft Dynamics C5 standard moduler, tillÌgsløsninger og branchespecifikke løsninger fra vores partnerne, der er udviklet i løbet af et ürtis erfaringer med tilfredse kunder. Start enkelt og voks efterfølgende med Microsoft Dynamics C5.

Microsoft Dynamics C5 modul serien:
Du kan selv sammensÌtte den løsning, der passer til din virksomhed og dine behov. I praksis starter du med en C5 grundpakke, som du bygger videre pü:
Finansmodul
Debitormodul
Kreditormodul
Lagermodul

Derudover kan Microsoft Dynamics C5 udvides med følgende tillÌgsmoduler:
Løn
E-Handel
Ordre
Indkøb
Projekt

Ring endelig hvis du vil høre nÌrmere - sü tager vi en snak om dit behov.
Find kontaktinformation her.

SE PRODUKTBLADE SOM PDF-FILER NEDENUNDER

BilagStørrelse
Microsoft Dynamics C5_salgsordre.pdf257.44 kB
Microsoft Dynamics C5_Projekt.pdf271.89 kB
Microsoft Dynamics C5_loen.pdf236.56 kB
Microsoft Dynamics C5_indkoeb.pdf255.74 kB
Microsoft Dynamics C5_Debitor.pdf245.17 kB
Microsoft Dynamics C5_Lager.pdf252.63 kB
Microsoft Dynamics C5_Finans.pdf234.01 kB
Microsoft Dynamics C5_Kreditor.pdf258.88 kB
Microsoft Dynamics C5_eHandel.pdf240.82 kB

Kontakt Zyntax

CAPTCHA
Dette spørgsmül tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.