Periti seminar den 28. november 2018

Den 28 november fra kl. 13.00 til 16.00 afholder vi sammen med Periti projektdag, hvor du som deltager kan opleve 4 spændende oplæg. Vores passionerede oplægsholdere kommer og fortæller om hver deres emne. Her får du en eksklusiv mulighed for at se og opleve de forskellige emner og deres muligheder.

Oplæggene varer ca. 1 time, og du vil få mulighed for at stille spørgsmål til de forskellige oplæg.
På dagen vil du også få mulighed for at netværke med andre der har samme interesse som dig, og vi vil servere kaffe, kage og et glas vin efter oplæggene. 

Kunne du tænke dig at deltage, så send en mail til ksk@zyntax.dk og skriv hvilke to oplæg du kunne tænke dig at deltage i. 
Sidste tilmelding er d. 23 November, men tilmeld dig hurtigst muligt da der er begrænsede pladser. 

 

 

Oplæggene:

Dynamics 365 - Microsofts nye flagskib med Bo Zacher Nielsen

Bo fra Periti vil gennemgå og fremvise Microsofts nye ERP system, Dynamics 365. Han vil give et overblik over hvilke muligheder denne version tilbyder. Dynamics 365 er blandt andet 100% cloud baseret og kan tilgåes direkte fra en browser. Så er du interesseret i mulighederne med Dyn365, vil dette oplæg være præcis noget for dig. 

Online markedsføring af varer og ydelser med Henrik Leth.

I dag er det svært at drive en handels- eller service virksomhed uden en Online portal til at sælge varer eller ydelser, f.eks. en Webshop eller en kommerciel hjemmeside. Henrik fra Webshop.Partners vil give dig en forsmag på, hvordan du markedsfører dig bedst, hvilke værktøjer du skal koncentrere dig om, både indenfor Google markedsføring og sociale medier.

Hosting, mulighederne i skyen med Bo Grandahl.

Bo fra Cescom kommer og fortæller om de nye muligheder der er i hosting verdenen. Han vil vise fordelene ved at din virksomhed bliver hostet i skyen, og kommer med eksempler på hvordan Microsoft Azure kan klare den del. Han vil give jer eksempler på hvordan det hele kan styres fra et sted, og hvordan det giver mange muligheder for jer som virksomhed.

Kom og hør om Uniconta – C5’s afløser med Kjeld Skau. 

Kjeld fra Zyntax kommer og viser hvilke muligheder og fordele der er med Uniconta, som er en afløser til Microsofts C5. Microsoft stopper supporten af C5 ved udgangen af 2018, og her er Uniconta det rette alternativ. Kjeld vil give en live demo af systemet, og forklare hvor nemt konventeringen kan foretages, så der sikres at du som virksomhed ikke mister data.

 

 

 

Program:
Kl. 13.00
Byder vi velkommen og der er mulighed for en kop 
kaffe og et stykke kage.

Kl. 13.30
To af oplægene starter. 

Kl. 14.30 
Pause

Kl. 14.45
De to sidste oplæg starter 

Kl. 15.45
Oplæggene slutter og der er mulighed for at netværke.

Dagen foregår på Danmarksvej 30F - 8660 Skanderborg.